Grau Bulgur x 500 gr Springmarkt

7,90 lei
FS41

Termenul de bulgur desemneaza atat amestecul de boabe de grau macinate mare, cat si mancarea ce contine acest amestec ca principal ingredient.

Cantitate
In stoc furnizor

Grau Bulgur 500 gr
Termenul de bulgur desemneaza atat amestecul de boabe de grau macinate mare, cat si mancarea ce contine acest amestec ca principal ingredient.
Cu toate ca bulgurul poate contine mai multe tipuri de grau, de obicei este din grau tare, cunoscut la noi si ca ghirca (denumirea stiintifica este Triticum durum).
Bulgurul este un ingredient ce se gateste similar cu orezul sau cuscusul, dar are valori nutritionale mai mari. Pentru a-l folosi, bulgurul se lasa la inmuiat in lichid minim 1 ora si jumatate, iar apoi este gata pentru consum. Se poate inmuia in apa, supa, suc de rosii, sau alte lichide in functie de reteta pentru care se pregateste.
Este un ingredient ideal pentru cei care prefera regimul vegetarian fiind usor de folosit in retete, cu un continut de fibre, proteine si vitamine mai mare decat in cazul orezului alb, si cu un indice glicemic scazut.

Adams Vision

Referinta specifica

32 alte produse in aceeasi categorie: